Delingskultur

Da starter vi bloggingen. Endelig. Her vil vi dele alt som skjer på kontoret, samt verkstedet med dere, samt våre opplevelser under selve konkurransedagene i Tyskland, mai 2011. Vi kan jo begynne med å takke Mattias Nordeng, Lotte van den Berg og Anthony Moles for logoen de har laget for oss. Vi er veldig fornøyde og stolte av å vise den frem. Vi vil også takke vår hovedsponsor DNV (Det Norske Veritas) som gjør det mulig for oss å bygge denne hydrogen bilen som skal delta i Shell Eco- marathon. DNV er en uavhengig stiftelse som arbeider for sikring av liv, verdier og miljø. www.dnv.no for mer informasjon.

Vi vil også takke Shell som for det første har tatt et kjempe initiativ når det kommer til Eco friendliness og har dratt i gang Shell Eco- marathon, samt skal hjelpe oss på den travel reisen vi har foran oss. Les mer på www.shell.com/home/content/ecomarathon/. Til alle sponsorer, uten dere; ingen deltakelse. Vi vil komme tilbake til dere alle.

Mer om teamet og hva vi egentlig holder på med vil blogges snart.

Noen som har hørt om Shell Eco- marathon før?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dnvfuelfighter2011

dnvfuelfighter2011

0, Trondheim

Shell Eco-marathon er en internasjonal konkurranse for studenter, der man konkurrerer i å bygge en bil som kan kjøre så langt som mulig på en energiekvivalent tilsvarende en liter bensin. Vi fra NTNU stiller i år som tidligere år med kun ett mål for øyet: en ny verdensrekord. Bilen vi bygger, DNV Fuel Fighter, er både energieffektiv og teknologisk unik. Følg med oss helt frem til målstreken!

Kategorier

Arkiv

hits